Centurion Padel i Sickla ny partner!

I bild: Patrik Enbacka, medgrundare till Centurion Padel och Abgar Barsom.

Centurion Padel i Sickla ny partner till DIF PADEL! 

Padelåret 2022 har börjat på absolut bästa sätt med fortsatt tillväxt på alla plan. DIF Padel kan stolt välkomna fantastiska Centurion Padel i Sickla köpkvarter som ny partner. Centurion är en next level anläggning som kompletterar våra befintliga och ger oss en hub för alla blåränder öster om stan.

Belägen högst upp i Sickla Köpkvarters ena huskropp (Magasinet) och med två teknikbanor, en fullhöjds center court i atriumet och massor med sällskapsytor och bekvämligheter är den mycket modern och välkomnande.

 

  • Vi är mycket glada att kunna få med Centurion som partner. Efterfrågan från alla DIFare österut har varit stor och vi räknar med att kunna se många medlemmar spela redan nu och välkomna fler blåränder i österort med detta tillskott. Anläggningen är helt perfekt för våra ungdomscamper och företagsevent, säger Daniel Björklund ordförande DIF Padel.

 

  • Vi är väldigt glada och stolta att välkomna DIF Padel som parter och vi skall göra vårt bästa för att få alla DIFare att känna sig väl omhändertagna hos oss, säger Patrik Enbacka, medgrundare till Centurion Padel.

 

DIF Padels medlemmar får 10% rabatt på alla timmar direkt vid bokning i Matchi.

Vårt första planerade event på Centurion Padel är en JUNIORCAMP vecka 9 (Sportlov) måndag till onsdag. Mer info kommer.

Så här gör du för att få din rabatt:

Du måste vara medlem eller bli medlem DIF Padel. Är du medlem så har Centurion Padel fått din Matchi mejladress och rabatter är kopplad.

Vid bokning kommer rabatten alltså att dras vid betalningssteget.

Är du inte medlem? Gå in här och anmäl : https://difpadel.se/bli-medlem/

Klicka gärna in och läs mer om Centurion Padel på deras hemsida här!