DIF Padel IF


Det här är vår historia


Bli medlem och ta del av våra attraktiva förmåner

Djurgården Padel började ta form hösten 2019 när Daniel Björklund, Abgar Barsom, Jonas Carlqvist, Alexander Lindgren och Henrik Gylden träffades och diskuterade padel och kände att Djurgårdens IF behövde en padelsektion.

Alla personer som närvarade under mötet hade en gemensam nämnare. Samtliga älskar Djurgårdens IF. Samtliga var dock slående överens om att det saknades en viktig pusselbit under Djurgårdsalliansens paraply – en padelförening. Padel ansåg vi som en självklarhet under Djurgårdens mantel.

Så varför inte skapa en förening vars huvudsyfte är att erbjuda Djurgårdsfamiljen en förening som vurmar för padel, tänkte vi. Och så blev det.

Syfte


DIF Padel vill stimulera, uppmuntra samt sprida glädje för padeln. Vi vill att att alla våra medlemmar ska känna sig välkomna – nybörjare som avancerade.

Mål


Vår långsiktiga ambition är att Djurgårdens IF ska vara med och slåss om medaljerna i den absoluta Sverigetoppen varje år både på senior- och ungdomssidan. På kort sikt har vi en ambition om att engagera flera av våra damer inom padeln samt starta upp en ungdomssektion som grund för ovan mer långsiktiga mål.

Våra ambitioner


Bli medlem och ta del av våra attraktiva förmåner

  • Framgångsrika a-lag inom både dam- och herrverksamheten.
  • Utbredd ungdomsverksamhet.
  • Nå ut till till alla Djurgårdare som spelar padel.
  • Att utveckla vårt erbjudande inom parapadel, en padel för alla.
  • Att arrangera regelbundna tävlingar med KM som en kronjuvel för alla våra stolta medlemmar.