Klubbmästerskap


DIF Padel Klubbmästerskap


Exklusivt för er som medlemmar

Klubbmästerskap är ett evenemang för medlemmarna i DIF padel. Det är en tävling som går ut på att träffas, nätverka och lära känna varandra samtidigt som man är med och antingen skriver in sig i historieböckerna, eller i framtiden kan prata om bedrifterna när man utmanat gamla klubbmästare i vår anrika förening. Det är den dagen vi tar fram vinnarinstinkten och tävlar om vem som är DIF padel mästare helt enkelt. En gång/år tävlar vi i tre grenar. Herrar, Damer och Mix. Ni vinner den eviga äran och kommer in i våra historieböcker och namnet inristat i förevigt levande vandringspokaler samtidigt som vi har grymt fina priser till er som vinner.

Det är en medlemsförmån ingen vill missa!

Hur anmäler du dig ?


Du anmäler dig och ditt lag enkelt på https://rankedin.com/en/tournament/29156/klubbmasterskap-djurgarden-padel-2023

Efter ni betalt in avgiften för KM skickas en bekräftelse till er. Glöm inte att bli medlemmar!

18-19 november på fantastiskta LeDap Padel Sollentuna!


Klubbmästerskap 2023

Det är dags igen! För 3:e året i rad anordnar Djurgården Padel vårt extremt uppskattade klubbmästerskap för allt från amatörerna till högt rankade spelare ute i padelsverige. Chansen att få just ditt namn inristat i vandringspokalerna och den eviga äran och berömmelsen inom Djurgårdens IF. En klubbmästare skriver in sig och kommer föralltid följa med föreningen genom historien i ur och skur.

Drar ihop sig – vem är Djurgårdens bästa padelspelare 2023?

När spelar vi? 18-19/11 – lördag till söndag. På lördag räknar vi med att spela gruppspel från 09:00 – 17:00. Finalspelet på söndag 09:00 – 15:00.

Var spelas klubbmästerskapet? Nyhet för i år – vi spelar KM på LeDap i Sollentuna som blir ny värd för KM. Av många ansedd som Sveriges absolut bästa hall, läs gärna mer här.

Hur går det till? Vi spelar först ett gruppspel (4 lag per grupp) och sedan via slutspelet koras DIFs klubbmästare i respektive klass. Alla lag är garanterade 3 matcher, minst!

Vilka klasser?  Precis som förra året spelas följande: Herr, dam och mix. MEDLEMSKAP KRÄVS!

Prisbord: Den enorma prestigen såklart viktigast men fullmatat prisbord är självklart och i år satsar vi även på inramningen med DIF Padelfestival med utställare från DIF företagsfamiljen.

Vill du vara med och sponsra med priser eller vill ställa ut ett bord med ditt företag under två dagar? KUL! Kontakta alex@difpadel.se.

Kostnad: 995 SEK/lag!

Anmälan: Du anmäler ditt lag här!

2023 kommer med ny hall och flera nya inslag runtom banorna. Vi ser fram emot att träffa alla Djurgårdare, medlemmar och padelspelare för ett fantastiskt roligt KM!

/DIF Padel