Klubbmästerskap


DIF Padel Klubbmästerskap


Exklusivt för er som medlemmar

Klubbmästerskap är ett evenemang för medlemmarna i DIF padel. Det är en tävling som går ut på att träffas, nätverka och lära känna varandra samtidigt som man är med och antingen skriver in sig i historieböckerna, eller i framtiden kan prata om bedrifterna när man utmanat gamla klubbmästare i vår anrika förening. Det är den dagen vi tar fram vinnarinstinkten och tävlar om vem som är DIF padel mästare helt enkelt. En gång/år tävlar vi i tre grenar. Herrar, Damer och Mix. Ni vinner den eviga äran och kommer in i våra historieböcker och namnet inristat i förevigt levande vandringspokaler samtidigt som vi har grymt fina priser till er som vinner.

Det är en medlemsförmån ingen vill missa!

Hur anmäler du dig ?


Vi planerar just nu för 2024 års KM. Mer info kommer efter sommaren.

Hösten 2024 är vi tillbaka, håll tillgodo!


Klubbmästerskap 2024

Det är dags igen! För 4:e året i rad anordnar Djurgården Padel vårt extremt uppskattade klubbmästerskap för allt från amatörerna till högt rankade spelare ute i padelsverige. Chansen att få just ditt namn inristat i vandringspokalerna och den eviga äran och berömmelsen inom Djurgårdens IF. En klubbmästare skriver in sig och kommer föralltid följa med föreningen genom historien i ur och skur.

Snart kommer mer information om tid och plats – vem är Djurgårdens bästa padelspelare 2024?

När spelar vi? Info kommer i höst.

Var spelas klubbmästerskapet? Info kommer när spelplats spikas.

Hur går det till? Info kommer till hösten, men herr, dam och mix är våra klasser.

Vilka klasser?  Info kommer i höst.

Prisbord: Den enorma prestigen såklart viktigast men fullmatat prisbord är självklart och i år satsar vi även på inramningen med DIF Padelfestival med utställare från DIF företagsfamiljen.

Vill du vara med och sponsra med priser eller vill ställa ut ett bord med ditt företag under två dagar? KUL! Kontakta alex@difpadel.se.

Kostnad: Info kommer.

Anmälan: info kommer.

2024 kommer att bli ännu ett historiskt och fullspäckat KM. Håll utkik efter mer info på våra sociala medier!

/DIF Padel