Vi är glada att välkomna ytterligare en kompetent tränare till DIF Padel, från Madrid, Spanien, välkommen Luis Miguel Alonso!

Luis är 43 år gammal, padelspelare sedan 1999 och tränare sedan 2006. Han är utbildad tränare i Madrid, Alcala Padel Club och hos Losada-skolan i Alicante. ( Pitu Losada är dubbel världsmästare med VM-guld från början på 2000 talet).

– Jag kör som privat tränare i Sverige sedan 2008, och är även vidareutbildad i Sverige utav Dani Dios ( tidigare förbundskapten) i Helsingborg 2016.

Luis kör oftast sina sessions i Älvsjö eller i Södertälje då alla hallar inte tillåter externa tränare. Han tränar alla olika nivåer förutom elit, men går i dagsläget ytterligare en utbildning för att kunna ta ett steg till och träna även på högsta nivå.

Kursen/upplägget av Luis blir anpassad efter överenskommelse. Det kan vara teknik grunder, taktik, paket med 10-20-30 pass inkl. videoanalys och möjlighet med att komplettera med en intensivkurs i Spanien eller i Sverige med hans partner/tränare i Madrid, German Lopez som driver egen anläggning och har över 20 års erfarenhet.

Priser (en timma innebär att ni bokar minst 1 person och max 4 personer)

Medlemspris: 1000kr/h

Icke medlem: 1200kr/h

Primära hallar: Padelverket Älvsjö och Södertälje Padel Club, andra hallar på förfrågan.

Vi rekommenderar att ni tar kontakt direkt med Luis och bokar tid via följande kanaler:

/DIF Padel