Östermalms Padel – en plats för alla

Djurgården Padel är stolta att kunna presentera vår nya samarbetsanläggning drivs av två urdjurgårdare tillika medlemmar i vår förening, med uppväxten i hjärtat av Stockholm. Vi ringde upp och pratade med Nils och Tomas om dåtid, nutid och framtid.

Vilka är ni som startat Östermalms Padel?

– Nils Norberg och Tomas Gribert heter vi. Två passionerade och drivna killar med en gedigen Djurgårdsbakgrund. Som junior spelade Nils fotboll i Djurgården men vännerna träffades när dom båda spelade för Värtans IK tillsammans i många år. Sedan dess har vi även varit aktiva supportrar och är gamla vänner från Hjorthagen samt Karlaplan på Östermalm sen över 30 år tillbaka.  Vi fick en härlig möjlighet att ta över tidigare CPN i Norra Djurgårdsstaden och tvekade inte alls till att tacka ja. Sen det blev klart i januari har vi jobbat hårt för att fräscha upp och sätta vår prägel för en familjär, öppen anläggning och samlingsplats i toppskick för alla i innerstan att kunna ta del av.

Berätta om era ambitioner med Östermalms Padel framåt?

– Våra stora ambitioner är att ge gamla som unga, familjer, proffs och amatörer i centrala Stockholm bästa möjliga förutsättningar för att komma samman för en eller flera glada timmar hos oss. Vårt mål är att man ska uppleva Östermalms Padel som en naturlig samlingsplats på Östermalm där man utöver att spela padel även ska kunna komma och sätta sig i solen för en fantastisk fika eller lunch i våra öppna trevliga trädgårdsytor mellan banorna. Vår ambition är också att ta vara på lokala näringslivet och hitta flera lokala aktörer för samarbeten av olika slag som kan gynna området kring Norra Djurgårdsstaden och Östermalm i sin helhet. Känner ni er träffade, hör gärna av er till oss så pratar vi!

Självklart så har vi redan nu mycket aktiviteter igång och planerat framöver. Vi kommer att ha turneringar löpande på anläggningen, möjlighet att utvecklas tillsammans med riktigt duktiga PTs och padelgrupper med olika komplement att sammanstråla kring som t.ex gruppträning. Det finns en plats för alla!

Vad i ert erjudande idag vill du trycka på som sticker ut? (Plats, erbjudanden, clinics osv)
– Vi är såklart väldigt stolta att kunna erbjuda en otrolig utomhusanläggning på hela 10 banor i grymt skick och stora sällskapsytor tillgängligt för alla stockholmare. Anläggningen runt banorna kan idag jämföras med en stor fin trädgård att hänga i före, under och efter padeln vilket ska ge en harmonisk idyll och känsla. Just nu kostar 1h padel endast 200 kr under april och 300kr i maj. Som medlem i Djurgården Padel erhåller man även 20% rabatt på banhyran, vilket vi får anse vara ett erbjudande till löjligt prisvärda banhyror som vi starkt rekommenderar helt enkelt.

Vi tackar våra fantastiska medlemmar Nils och Tomas för en oerhört intressant pratstund och ser fram emot padelsäsongen 2024 hos våra vänner på Östermalms Padel!

/DIF Padel