Prova parapadel i Djurgården Padels regi

I samarbete med Parasport Stockholm erbjuder DIF Padel, i enlighet med Djurgårdens IF värdegrund om innanförskap och inkludering, en Prova på-dag för parapadel.

Parasport är idrott för personer med funktionsnedsättning i form av rörelse, syn eller intellektuellt. Erbjudandet riktar sig denna gång mot flickor mellan 7-18 år med intellektuell funktionsnedsättning.

Vi samlas för en kortare och enklare genomgång hur padel spelas, för att därefter tillsammans gå ut på padelbanorna och ha roligt. Fokus kommer ligga på inkludering och spelglädje. Avslutningsvis bjuder vi på lite välförtjänt tilltugg och dryck.

Antalet deltagare är satt till tolv där vi tillämpar en först till kvarn-princip och deltagarna kommer vara fördelade i grupper om fyra på tre olika banor. Notera att varje deltagare behöver ha en vårdnadshavare med sig.

I anslutning till denna aktivitet kommer vi även att informera om vidare möjligheter till att spela padel med oss på DIF Padel – och även ha ett infomöte 16/6 som sker digitalt (info kommer i samband med Prova på-dagen).

Vad: Parapadel för flickor 7-18 år med intellektuell funktionsnedsättning
Var: CPN Norra Djurgårdsstaden, Madängsgatan 18 (https://goo.gl/maps/gd8De44ibVZ2zU1v5)
Vi möts upp i receptionen.
Datum: 13 juni
Tid: Kl. 15:00-17:00.
OSA:  Senast anmälan 10 juni
Klädsel: Vi vill att ni kommer ombytta och klara (efter väderlek). Vi står för padelrack och bollar.
Varför: För att padel såklart är världens roligaste sport!

För anmälan och frågor – vänligen kontakta josefina.dahlgren@gmail.com och märk anmälan i rubriksraden med “Parapadel Prova på-dag”.

Vi ses på padelbanan!