Alexander Hargelid ny tränare i DIF Padel

Vi vill ge ett varmt välkomnande till Alexander Hargelid som nytt härligt tillskott i DIF Padels tränarstab tillsammans med Luis Miguel Alonso.

Alexander har spelat padel i över 6 år. Han har en internationell tränarlicens och är utbildad av såväl Dani Dios (tidigare förbundskapten Sverige, tränare för flera WPT-spelare) som Octavio Santana (tränare för åtskilliga WPT-spelare, förbundskapten Österrike) på hans tränarakademi DoPadel Academy.

Alexander jobbar som idrottslärare sedan 17 år tillbaka och brinner för att undervisa.

– Att få lära ut sporten man älskar till motiverade padelentusiaster som vill utvecklas och bli bättre är fantastiskt. Jag ger både grund- intensiv- och fortsättningskurser för såväl nybörjare som medelspelare, men uppläggen anpassas alltid efter överenskommelse. För att få en bra utveckling rekommenderar jag minst 4 lektioner, oavsett nivå på spelare även om enstaka privatlektioner är bokningsbara. Förutom direkt feedback på banan så skickar jag alltid skriftlig feedback då det är viktigt att kunna ta fram den och fokusera på något särskilt när man spelar mellan träningarna.

Alexander ger sina lektioner på flera anläggningar i Stockholm.

Padelverket Älvsjö, Globen Padel, Welovepadel Sickla & Flaten, Stockholms Innebandycenter, Central Padel Nordic.

Priser (1-4 personer dagtid, kväll +100kr)

Medlemmar: 1000 kr/h

Icke medlem: 1100 kr/h

Vi rekommenderar att ni tar kontakt direkt med Alexander och bokar tid via följande kanaler:

Email: alexander@hargelid.se

Tel: 0709-520617

/DIF Padel