We Love Padel blir nationell partner till DIF Padel

I bild från vänster: Magnus Jansson sportchef WLP, Carl Setterberg VD WLP, Alexander Lindgren sportchef DIF Padel, Daniel Björklund ordförande DIF Padel, Eric Moonga klubbchef Sickla, Abgar Barsom sportchef DIF Padel.

Vi är oerhört glada och stolta att presentera We Love Padel som nationell partner till DIF Padel! Tillsammans med We Love Padel kan vi nu erbjuda en medlemsförmån som är förmånligt för Djurgårdare över hela landet. I och med samarbetet erbjuder We Love Padel 10% rabatt/timma  och bana på alla sina anläggningar i Sverige till medlemmar i DIF Padel.

Utöver Stockholm så hittar We Love Padels banor i semesterorter som Halmstad, Öland, Skara, Kolmården, såväl som i anslutning till flera av Golfstars anläggningar.

– Vi ser med glädje samarbetet med DIF Padel. Alla som älskar Padel älskar vi, och ju fler vi kan göra sporten tillgänglig för desto bättre. För oss är alltid vinnaren den som går av plan med störst leende. Vi ser även stora möjligheter med barn och ungdomsverksamhet i detta samarbete, vilket är ett viktigt fundament för oss, säger Carl Setterberg, VD på We Love Padel.

– Vi är mycket stolta och nöjda med samarbetet med We Love Padel. Det blir vårt första nationella samarbete och med vår storlek som förening så vet vi att det finns blårandiga padelälskare i hela landet som kommer uppskatta och nyttja erbjudandena. We Love Padels banor ligger helt rätt inför sommaren och planerna för nästa steg passar oss perfekt. Vi kommer också satsa på olika typer av medlemsevent och aktiviteter tillsammans med We Love Padel, säger DIF Padels ordförande Daniel Björklund.

Se full lista på We Love Padels anläggningar som är öppna eller öppnar i sommar nedan.

– First Camp City – Stockholm – 4 banor

– First Camp Karlstorp – Halmstad – 4 banor

– First Camp Ånnaboda – Örebro – 2 banor

– First Camp Hökensås – Tidaholm – 2 banor

– First Camp Röstånga – Söderåsen – 2 banor

– First Camp Arcus – Luleå – 2 banor

– First Camp Nydala – Umeå – 2 banor

– First Camp Kolmården – Norrköping – 2 banor

– First Camp Löttorp – Öland – 3 banor

– First Camp Björkäng – Varberg – 2 banor

– Sickla Padel – Sickla – 4 banor

– Kristinehamns GK – 2 banor

– Scandic Kungens Kurva – 2 banor

– Vildmarkshotellet – Kolmården – 4 banor

– Skara Sommarland – 2 banor

– Furuviken – Gävle – 2 banor

Vi ser fram emot att träffa alla Djurgårdare ute på We Love Padels banor i sommar, glöm inte att besöka vår webbshop och visa dina färger!

/DIF Padel