Inför KM: Mackan och Elin är redo för tävlingsdebut!


KM är runt hörnet och vi ringde upp för att stämma av formen på två SM-guldvinnare för DIF fotboll. Mackan Karlsson och Elin Flyborg, som representerar Sundström Safety, är mer än redo inför deras tävlingsdebut tillsammans i mixklassen.

 

Berätta, hur ser förväntningarna ut inför KM?

Vi har höga förväntningar! Vi hade en jättetrevlig helg på alla sätt förra året, Ultimate har en jättefin anläggning där vi spenderade förra årets KM och som vi nu kommer tillbaka till. Vi har inte spelat så mycket mix innan så det blir en spännande utmaning för oss. 

Hur är formen? 

Den är inte helt där än, men det kommer garanterat. Ska absolut hinna med en match ihop med Elin innan vi drar igång den 26:e november i Ultimate. Elin spelar mycket, hon känns het vilket kommer vara grymt viktigt. Jag drog tyvärr min baksida i somras så jag har haft en längre frånvaro innan. Jag ligger på ca 1 timmas spel i veckan, men med målsättning om 3 timmar i veckan. Elin spelar runt 4 timmar i veckan, så där är uppladdningen i fas. 

Men vi kommer inte skylla på något, utan formen ska vara toppad!

Vilka kommer bli skönast att vinna mot?

Det ska bli skönast att vinna mot våra finalmotståndare haha. Nej, skämt åsido, alla vinster är sköna och vi får vara ödmjuka och ta en match i taget med en förhoppning om att ta en pallplats. 

Ni spelar under flaggan Team Sundström i KM, hur ser kravbilden ut på er?

Det är såklart väldigt ärofyllt att spela under Team Sundströms flagg, finns mycket stolthet och lagom med press på oss. Sundström Safety är en trogen sponsor till både IFK Lidingö och till Djurgårdens IF sedan länge, vi hoppas kunna ge alla en härlig match med en bra placering.

Finns några övriga tankar kring KM och Djurgården Padel som du vill dela med dig av?

Faktiskt, jag tycker det är synd att inte Bosse Andersson är med, han hade varit klart sämst i hallen haha. Det är något som jag upplevt när vi spelat i Norrtälje tillsammans,  det är inte vackert men väldigt roligt haha. Vi får verkligen hoppas att han har möjlighet att komma ut och stötta alla oss andra Djurgårdare som kämpar på banorna, det är han nog bättre på.

Stort tack till Markus Karlsson och Elin Flyborg att vi fick ta ett uppsnack, vi önskar ett stort lycka till i mixklassen! 

Glöm inte att anmäla er till KM här, sista anmälningsdag är lördag den 12/11.

 

/DIF Padel