Tävlingspremiär för DIF Padel i SMDIF Padels herrlag börjar vägen mot föreningens första SM-guld i helgen. Alexander Lindgren (sportchef), Anders Lindström, Jesper Jurell, Johan Ström, Eric Davidsson, Patrik Rosenholm, Philip Rastland Eric Moonga och Simon Yitbarek gör sina tävlingspremiärer för Djurgårdsskölden i helgens SM-kval som spelas på PDL Padel United i Västerhaninge. 

Vi är äntligen igång med tävlingarna i DIF Padel, representationslaget kommer att börja med SM-kvalet för region MITT som innefattar Stockholms län, Gotlands län, Sörmlands län, Värmlands län, Örebro län samt Västmanland län. I potten ligger en plats till SM-finalen som spelas på T4 Padel Club i Göteborg den 25-27 november.

Sportchef Alexander Lindgren om DIF Padels chanser att ta sig till final.
– Vi har fått ihop en riktigt skön och bra uppställning där alla trivs väldigt bra tillsammans och hittat en förvånansvärt bra kemi på så kort tid. Som kvalet ser ut så har vi absolut förhoppningar om att laget kan göra ett starkt resultat. Om allting klaffar kan vi absolut ta oss hela vägen till finalspelet i Göteborg, men konkurrensen är stentuff och det endast finns 8 platser i finalen. 

DIF Padel spelar i grupp B och kommer att spela första matchen lördag den 19/11 med start  09:00 mot Lindesbergs Padelclub på Bana 2. Vi uppmanar alla Djurgårdare som har tid att ta sig ut till PDL Padel United i Västerhaninge för att stötta DIF Padels representationslag i helgen. Ni hittar spelschemat och övrig information här.

VAMOOS DIF!

/DIF Padel