SM-slutspel för DIF Padels herrarDIF Padels herrlag tog i helgen ett jättesteg mot SM-titeln. Efter att ha vunnit mot Lindesberg samt Actionpadel i kvalet stod DIF Padel som gruppsegrare. Men våra grabbar nöjde sig inte där. Efter en storstilad seger i semifinalen mot Padel United Club Sthlm South, så väntade GTG Padel Club i finalen med en slutspelsplats i potten. Väl där spelades en otroligt jämn batalj slutade i avancemang för DIF Padel.

Vi är otroligt stolta över representationslaget som tagit sig vidare till finalen som spelas på T4 Padel Club Göteborg mellan den 25-27 november. Vi återkommer med mer information om spelschema, men kan redan nu uppmana alla som inte tänkt att spela KM på Ultimate Padel att komma tilll T4 Padel Club för att stötta våra herrar som kommer att spela föreningens första SM-slutspel i historien. Vi skickar ett stort tack till A-lagets sponsorer RS sports och Arts Logistics.

Laget består av: Alexander Lindgren (sportchef), Anders Lindström, Jesper Jurell, Johan Ström, Eric Davidsson, Patrik Rosenholm, Philip Rastland, Eric Moonga och Simon Yitbarek.

/DIF Padel